Totalløsninger

Vi henter, pakker og fragter dine varer i hele Danmark.

wp763b46bc_06

Pakkeri Skal du have pakket dine varer? Hvad enten de bare skal i æsker, pakkes i folie eller igennem banderoleanlægget, så klarer vi din opgave.

Sampakke Har du flere komponenter, som skal pakkes sammen eller pakkes i salgsdisplays, så klarer vi det, samt opbevaringen af komponenterne. Vi kan også samle dit produkt inden pakningen.

Ompakning Er dit produkt blevet pakket forkert, så pakker vi det om hurtigt og effektivt.

IndpakningEtiketter Skal der nye etiketter på dine varer, så pakker vi dem ud manuelt, sætter de nye etiketter på og pakker det hele ned igen.

Indpakning Vi kan pakke dine produkter ind med vores banderoleanlæg, i tyndt folie, der lukkes med vinkelsvejseren, eller i poser som også svejses til.

Tidsfrister Har du en opgave der haster, så ring til os. Vi vil for det meste kunne hjælpe dig, og vi overholder altid vores aftaler.

lagerLager Vi tilbyder også at opbevare dine produkter og tage os af lagerstyring og fragt.

Transport vi henter og leverer dine varer, så du ikke skal bekymre dig om fragten. Det er med dig som afsender, og vi giver selvfølgelig en samlet pris.

Vi kan også palettere dit gods, og vi har en mindre maskinpark, som kan klare mange forskellige opgaver, så ring og hør nærmere.

ompakningTotalpriser

Vi giver en samlet pris på din opgave.

Så ring og hør nærmere

Tlf.: 9746 4444
Eller mail: mail@stanseriet.dk